Lirik Lagu NDX A.K.A – Konco Mesra (feat. RapX)

In Lirik Lagu

gambar NDX A.K.A Konco Mesra (feat. RapX) image

Lirik “Konco Mesra” dari NDX
A.K.A
ini dipublikasikan pada tanggal 12 November 2016 oleh
admin. Lagu ini masih berupa single.

 

Lirik Lagu Konco Mesra

yen tak sawang sorote mripatmu
jane ku ngerti ono ati sliramu
nanging anane mung sewates konco
podo ra wanine ngungkapke tresno

yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu
terpampang gambar waru ning atimu
nganti kapan abot iku ora mok gugu
mung dadi konco mesra mergo kependem cinta

sungguh sayang aku tak bisa langsung mengungkapkan
perasaan yang ku simpan buat ku tak tenang
ini semua karena hubungan pertemanan
kau sudah biasa anggap ku sebagai kawan

adem panas awakku gara-gara kamu
nyibakke atiku, gati menyang aku
sampek kegowo turu, ngimpi ngusap pipimu
tansah nyoto keroso konco dadi tresno

nggereges awak ku naliko mepet sliramu
mung tak sawang esemmu sumebyar nong atiku
bingung rasane atiku kepiye nyikapi
biyene konco suwi sak iki tak tresnani

yen tak sawang sorote mripatmu
jane ku ngerti ono ati sliramu
nanging anane mung sewates konco
podo ra wanine ngungkapke tresno

yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu
terpampang gambar waru ning atimu
nganti kapan abot iku ora mok gugu
mung dadi konco mesra mergo kependem cinta

sungguh sayang aku tak bisa langsung mengungkapkan
perasaan yang ku simpan buat ku tak tenang
ini semua karena hubungan pertemanan
kau sudah biasa anggap ku sebagai kawan

adem panas awakku gara-gara kamu
nyibakke atiku, gati menyang aku
sampek kegowo turu, ngimpi ngusap pipimu
tansah nyoto keroso konco dadi tresno

nggereges awak ku naliko mepet sliramu
mung tak sawang esemmu sumebyar nong atiku
bingung rasane atiku kepiye nyikapi
biyene konco suwi sak iki tak tresnani

  Lirik Lagu Ifan Riefiansyah – Sang Penakluk Hati

yen tak sawang sorote mripatmu
jane ku ngerti ono ati sliramu
nanging anane mung sewates konco
podo ra wanine ngungkapke tresno

yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu
terpampang gambar waru ning atimu
nganti kapan abot iku ora mok gugu
mung dadi konco mesra mergo kependem cinta

yen tak sawang sorote mripatmu
jane ku ngerti ono ati sliramu
nanging anane mung sewates konco
podo ra wanine ngungkapke tresno

yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu
terpampang gambar waru ning atimu
nganti kapan abot iku ora mok gugu
mung dadi konco mesra mergo kependem cinta

 

Download Lirik Lagu

Download teks lagu di atas langsung ke PC / HP kamu (format
PDF) dengan cara mengklik tombol PDF berikut ini: Download PDF

Music Song:

Author: 
    Lirik Lagu Ikif Kawazhima – Bukan Yang Pertama
    Lirik Lagu Ikif Kawazhima – Bukan Yang Pertama
    Lirik “Bukan Yang Pertama” dari IkifKawazhima ini
    Lirik Lagu Yank Mulia – My Honey
    Lirik Lagu Yank Mulia – My Honey
    Lirik “My Honey” dari Yank Mulia ini
    Lirik Lagu Dynasty 7 – Aku Tahu Hatimu Untuk Siapa
(ATHUS)
    Lirik Lagu Dynasty 7 – Aku Tahu Hatimu Untuk Siapa (ATHUS)
    Lirik “Aku Tahu Hatimu Untuk Siapa(ATHUS)” dari
    Lirik Lagu Demeises & Shiha – Jangan Bilang Siapa
Siapa
    Lirik Lagu Demeises & Shiha – Jangan Bilang Siapa Siapa
    Lagu lama grup band De’Meises ini kini

    Leave a reply "Lirik Lagu NDX A.K.A – Konco Mesra (feat. RapX)"

    Must read×

    Top