Lirik Lagu Via Vallen – Jerit Atiku

In Lirik Lagu, Uncategorized

[ad_1]

gambar Via Vallen Jerit Atiku image

Lirik “Jerit Atiku” dari Via Vallen ini
dipublikasikan pada tanggal 30 November 2016 oleh admin dalam
katalog Lagu Campursari / Koplo / Dangdut. Lagu ini
masih berupa single.

 

Lirik Lagu Jerit Atiku

aku loro ati ditinggal kekasih
gampange kowe ngucap pergi
aku loro ati ditinggal kekasih
ku terpuruk sepi sendiri

sak ben dino aku kelingan karo awakmu
opo nang kono kowe juga mikirke awakku
ra ono lanangan liyo sing iso gantekno awakmu
tresnomu kependhem jero nang jero atiku

ku coba melawan duniaku demi kamu
mergo tanpamu aku ra iso ngerasakke awakku
ku mohon sayang mengertilah keadaanku
aku ra iso bernafas tanpa kau di sisiku

tak ku sangka kowe tego ninggal aku
ku percaya semua janji manismu
ra keroso eluh netes ning pipiku
tego tenan kowe ngelarani aku

opo kowe ra krungu jerit atiku
tresnoku jero ning ati hanya untukmu
sakbendino kau buat aku nelongso
keloro-loro sampek tembus ning dodo

aku loro ati ditinggal kekasih
gampange kowe ngucap pergi
aku loro ati ditinggal kekasih
ku terpuruk sepi sendiri

kelingan mbiyen jaman semono ning sekolahan
kowe lan aku ra bakal iso dipisahkan
tapi saiki kowe wes ilang ditelan alam
membuatku menangis dari siang sampe malam

duh Gusti kudu piye aku iki
eluhku nganti garing mergo aku kelingan dek’e
tresno iki panjenengan sing maringi
tolong hapuskanlah ikhlaskanlah dia dari hatiku ini

tak ku sangka kowe tego ninggal aku
ku percaya semua janji manismu
ra keroso eluh netes ning pipiku
tego tenan kowe ngelarani aku

opo kowe ra krungu jerit atiku
tresnoku jero ning ati hanya untukmu
sakbendino kau buat aku nelongso
keloro-loro sampek tembus ning dodo

  Lirik Lagu Rohani Batak – Dewi Guna & Franky Sihombing – Songon Lali I (Bagai Rajawali)

aku loro ati ditinggal kekasih
gampange kowe ngucap pergi
aku loro ati ditinggal kekasih
ku terpuruk sepi sendiri

 

Download Lirik Lagu

Download teks lagu di atas langsung ke PC / HP kamu (format
PDF) dengan cara mengklik tombol PDF berikut ini: Download PDF

Incoming search terms:

  • download lagu loro ati ditinggal kekasih
  • lgu via vallen jerit atiku

[ad_2]

Music Song:

Author: 
    Lirik Lagu Demeises & Shiha – Jangan Bilang Siapa Siapa
    Lirik Lagu Demeises & Shiha – Jangan Bilang Siapa Siapa
    Lirik Lagu Jangan Bilang Siapa Siapa kalau
    Lirik Lagu Larut – Syed Shamim
    Lirik Lagu Larut – Syed Shamim
    Lirik Lagu Larut Sungguh,sungguh engkau milikkuBiarkan abadi
    Lirik Lagu Luka – Ajek Hassan
    Lirik Lagu Luka – Ajek Hassan
    Lirik Lagu Luka Lara Hati ini melaraLuka

    Leave a reply "Lirik Lagu Via Vallen – Jerit Atiku"

    Must read×

    Top