Lirik Lagu Via Vallen – Nyekso Batin [OM Aurora]

In Lirik Lagu, Uncategorized

[ad_1]

gambar Via Vallen Nyekso Batin [OM Aurora] image

Lirik “Nyekso Batin [OM Aurora]” dari Via Vallen ini
dipublikasikan pada tanggal 29 November 2016 oleh admin dalam
katalog Lagu Campursari / Koplo / Dangdut. Lagu ini
masih berupa single yang didistribusikan oleh label Perdana Records.
Sebelumnya, lagu ini pernah dibawakan oleh NDX A.K.A.

 

Lirik Lagu Nyekso Batin [OM Aurora]

kesel atiku sabar ngerteni
ngempet loro neng ati
tresno karo kowe opo kudu larane
nangis batin nganti koyo ngene

wes mas aku seng mundur
ketimbang tak teruske tresnoku dadi tambah ajur
jalin cintane bubrah, roso ati ra nggenah
aku pengene pisah, nanging sliramu wegah

wes aku rak kuat, aku tak sek minggat
tresno iki udu dolanan, loro atiku, atiku loro

tresno seng suci sak ikine tinggal janji
tangise ati dadi siji

ra kuat aku, nyekso batine atiku
trimo mundur ketimbang dadi tambah loro
lilakno aku nyanding tresno sing liyane
iso nompo atiku opo anane

wes mas ikhlasno aku
mungkin dalane pisahan aku marang sliramu
tresno iki tak pendem sak jeroning ati
ikhlas lahir batinku mugo iso oleh ganti

njero dodo uwes nerimo
aku mung iso ndonga kowe gandeng lanangan liyo
aku tak seng lungo, atiku loro

tresno seng suci sak ikine tinggal janji
tangise ati dadi siji

ra kuat aku, nyekso batine atiku
trimo mundur ketimbang dadi tambah loro
lilakno aku nyanding tresno sing liyane
iso nompo atiku opo anane

tresno seng suci sak ikine tinggal janji
tangise ati dadi siji

ra kuat aku, nyekso batine atiku
trimo mundur ketimbang dadi tambah loro
lilakno aku nyanding tresno sing liyane
iso nompo atiku opo anane

  Download Lagu Dangdut Koplo OM Adella Mp3 Lengkap Baru Ku

ra kuat aku, nyekso batine atiku
trimo mundur ketimbang dadi tambah loro
lilakno aku nyanding tresno sing liyane
iso nompo atiku opo anane

 

Download Lirik Lagu

Download teks lagu di atas langsung ke PC / HP kamu (format
PDF) dengan cara mengklik tombol PDF berikut ini: Download PDF

Incoming search terms:

  • chor iqbal cjr terima kasih sahabat
  • om aurora via vallen

[ad_2]

Music Song:

Author: 
    Lirik Lagu Demeises & Shiha – Jangan Bilang Siapa Siapa
    Lirik Lagu Demeises & Shiha – Jangan Bilang Siapa Siapa
    Lirik Lagu Jangan Bilang Siapa Siapa kalau
    Lirik Lagu Larut – Syed Shamim
    Lirik Lagu Larut – Syed Shamim
    Lirik Lagu Larut Sungguh,sungguh engkau milikkuBiarkan abadi
    Lirik Lagu Luka – Ajek Hassan
    Lirik Lagu Luka – Ajek Hassan
    Lirik Lagu Luka Lara Hati ini melaraLuka

    Leave a reply "Lirik Lagu Via Vallen – Nyekso Batin [OM Aurora]"

    Must read×

    Top