Nining Meida – Kalangkang

In Lagu, Uncategorized

[ad_1]

(*)
Mungguhing dina impenan
Geuning sakitu deudeuhna
Kanyaah nu wening bersih
Satia jadi kakasih…

(**)
Mungguhing dina impenan
Geuning sakitu leahna
Pameunteu marahmay manis
Teu isin ka ambung damis…

(#)
Rambut panjang nu ngarumbay
Disangke panangan ngambay
Lalaunan raray tanggah
Rangkulan karaos pageuh
Luhur pasir tepung deudeuh
Perlambang asih nu mekar
Kabagjaan nu duaan, nu duaan…

(***)
Hanjakal.. hanjakal teuing
Endah ngan ukur kalangkang
Harepan.. harepan diri
Sing nyanding jeung kanyataan…

[Interlude]
Back to: (*), (**), (#), (***), (#) 2X
[Fade Out…]

[ad_2]

  Lirik Lagu Aira Band – Kisah Cinta Terpedih
Author: 
    Lirik Lagu Demeises & Shiha – Jangan Bilang Siapa Siapa
    Lirik Lagu Demeises & Shiha – Jangan Bilang Siapa Siapa
    Lirik Lagu Jangan Bilang Siapa Siapa kalau
    Lirik Lagu Larut – Syed Shamim
    Lirik Lagu Larut – Syed Shamim
    Lirik Lagu Larut Sungguh,sungguh engkau milikkuBiarkan abadi
    Lirik Lagu Luka – Ajek Hassan
    Lirik Lagu Luka – Ajek Hassan
    Lirik Lagu Luka Lara Hati ini melaraLuka

    Leave a reply "Nining Meida – Kalangkang"

    Must read×

    Top