Nining Meida – Ngalamun

In Lagu, Uncategorized

[ad_1]

(*)
Waktu peuting pareng caang bulan
Abdi anteng ngumbarkeun lamunan
Ngantosan nu lawas henteu mulang
Ka panutan nu di medan juang…

(**)
Duh engkang panutan nu sajati,
Naha engkang tos hilap ka abdi
Siang wengi abdi nganti-nganti,
Na iraha pasini ngajadi…

Reff:
Teu kendat-kendat abdi mumuntang
Ka Pangeran anu murbeng alam
Supados kenging panangtayungan
Mugi engkang aya dina kaunggulan…
Mun pareng urang patepang deui
Kumpul ngariung sakadang wargi
Kacida bungahna hate abdi
Muji syukur ka Ilahi Robbi…

[Interlude]
Back to: (*), (**), Reff

Muji syukur ka Ilahi Robbi…

[ad_2]

  Lirik Lagu Wirda Mansur – Cahaya Cinta
Author: 
    Lirik Lagu Demeises & Shiha – Jangan Bilang Siapa Siapa
    Lirik Lagu Demeises & Shiha – Jangan Bilang Siapa Siapa
    Lirik Lagu Jangan Bilang Siapa Siapa kalau
    Lirik Lagu Larut – Syed Shamim
    Lirik Lagu Larut – Syed Shamim
    Lirik Lagu Larut Sungguh,sungguh engkau milikkuBiarkan abadi
    Lirik Lagu Luka – Ajek Hassan
    Lirik Lagu Luka – Ajek Hassan
    Lirik Lagu Luka Lara Hati ini melaraLuka

    Leave a reply "Nining Meida – Ngalamun"

    Must read×

    Top