Nining Meida – Peuyeum Bandung

In Lagu, Uncategorized

[ad_1]

(*)
Dimana-mana, di kampung di kota
Tos kakoncara ku nikmat rasana…

(**)
Sampeu asalna, teu direka-reka
Naon namina duh matak kabita…

(#)
Peuyeum Bandung kamashur, pangaosna teu luhur
Ku sadaya kagaleuh, sepuh jeung murangkalih…

(***)
Mangga cobian, bilih panasaran
Peuyeum ti Bandung henteu sambarangan…

[Interlude]
Repeat: (*), (**), (#), (***)

Peuyeum ti Bandung henteu sambarangan…

author

[ad_2]

Music Song:

  Lirik Lagu Hedi Yunus X Dudy Oris – Cintamu Keajaiban
Author: 
    Lirik Lagu Demeises & Shiha – Jangan Bilang Siapa Siapa
    Lirik Lagu Demeises & Shiha – Jangan Bilang Siapa Siapa
    Lirik Lagu Jangan Bilang Siapa Siapa kalau
    Lirik Lagu Larut – Syed Shamim
    Lirik Lagu Larut – Syed Shamim
    Lirik Lagu Larut Sungguh,sungguh engkau milikkuBiarkan abadi
    Lirik Lagu Luka – Ajek Hassan
    Lirik Lagu Luka – Ajek Hassan
    Lirik Lagu Luka Lara Hati ini melaraLuka

    Leave a reply "Nining Meida – Peuyeum Bandung"

    Must read×

    Top