Nining Meida – Tisaprak

In Lagu, Uncategorized

[ad_1]

(*)
Tisaprak ngawitan tepang
Hate jadi hariwang
Inggis anjeun teu surti
Da abdi mah nganti-nganti…

(**)
Harepan tinggal lamunan
Anteb dina impian
Anjeun panutan ati
Pasini mikait asih…

Reff:
Kumaha atuh kumaha
Teu wasa abdi balaka
Sok inggis di pulang basa
Tunggara salalawasna…

Back to: (**)
[Interlude]
Back to: (*), (**), Reff, (*)

Anjeun teu surti,
Da abdi mah.. nganti-nganti…

[ad_2]

Music Song:

  Lirik Lagu Benyamin S – Keroncong Kemayoran
Author: 
    Lirik Lagu Demeises & Shiha – Jangan Bilang Siapa Siapa
    Lirik Lagu Demeises & Shiha – Jangan Bilang Siapa Siapa
    Lirik Lagu Jangan Bilang Siapa Siapa kalau
    Lirik Lagu Larut – Syed Shamim
    Lirik Lagu Larut – Syed Shamim
    Lirik Lagu Larut Sungguh,sungguh engkau milikkuBiarkan abadi
    Lirik Lagu Luka – Ajek Hassan
    Lirik Lagu Luka – Ajek Hassan
    Lirik Lagu Luka Lara Hati ini melaraLuka

    Leave a reply "Nining Meida – Tisaprak"

    Must read×

    Top